Despre noi

Echipa Mobplayers, online prin Scaune de Top, a luat fiinta la inceputul anului 2015, din dorinta de a satisface cerintele de calitate si pretentiile celor mai meticulosi clienti atat din randul persoanelor cu functii de conducere in companii, organizatori de evenimente, designer-ilor de interior sau a oricarei persoane care apreciaza aspectul legat in primul rand de confort deosebit, modernitate sau clasic in decorarea propriului birou, meeting room sau chiar a propriului camin.

Deviza noastra este si va fi intotdeauna: "Mobplayers, Calitate pentru Confortul tau!"
Pentru noi este foarte important sa avem si sa mentinem o relatie deosebita cu Dvs. inca din primul moment in care intram in legatura directa cu Dvs., indiferent ca se intampla prin intermediul telefonului sau email-ului, prin care va stam la dispozitie si va acordam toata atentia noastra!
Intotdeauna vom fi deschisi la feedback-urile pe care le vom primi si vom incerca sa va oferim cele mai bune sfaturi sau idei in masura in care aveti nevoie de ele cu privire la produsele noastre!

Nu ramane decat sa ne bucuram ca ne sunteti alaturi si va invitam cu drag sa vizionati si sa comandati ceea ce va place si raspunde exigentelor Dvs. in materie de design sau confort, confort maxim pe care vi-l garantam alegand produsele noastre!....Si nu vrem sa "sune" a reclama, de aceea asteptam rating-urile si comentariile Dvs.pentru produsele cumparate de la noi sau pur si simplu un Like ce este disponibil in pagina fiecarui produs care v-a placut, care cu siguranta vor ajuta si pe altii sa ne cunoasca si sa se bucure de produse de calitate!
Recomandarea Dvs. este importanta pentru noi, ne va ajuta in permanenta sa ne imbunatatim serviciile catre toti clientii actuali sau viitori!

Multe multumiri!...si vom fi fericiti sa beneficiati de cele mai bune produse, oferte si servicii, toate de la noi!

Echipa Mobplayers /  Scaune de Top,

 PRETURI NEGOCIABILE, REDUCERI SUBSTANTIALE PENTRU MINIM 5 BUCATI COMANDATE ACHITATE PRIN TRANSFER BANCAR !

                                                        CONTACTATI-NE PENTRU OFERTA PERSONALIZATA!

ANPC - 021/ 9551 | www.anpc.gov.ro
Scaune de Top | Mobplayers - scaune de birou top office © 2024