Informatii livrare

Modalitati si termenul de livrare produse:

Livrarea in Bucuresti si in tara se face prin Fan Courier Express, curier rapid agreeat de Mobplayers Business, costul de transport este afisat in momentul finalizarii comenzii si este platit separat la curier.
Costul mediu de transport se calculeaza in functie de greutate produs, localitatea de destinatie, km in plus fata de cel mai apropiat sediu Fan.
Costul de transport aproximativ este de 50 lei / bucata atat in Bucuresti cat si in tara, daca nu va fi afisat in pagina de comanda.

LIVRARE GRATUITA LA MINIM 2 BUCATI COMANDATE CU PLATA IN AVANS PRIN TRANSFER BANCAR DOAR IN ARIA DE ACOPERIRE FAN COURIER FARA KM SUPLIMENTARI!

DACA ESTE CAZUL, KM SUPLIMENTARI PESTE SUMA DE 50 LEI / BUCATA VOR FI COMUNICATI INAINTE CLIENTULUI PRIN EMAIL SAU TELEFONIC SI VOR FI PRINSI ULTERIOR IN COSTUL FINAL AL PRODUSELOR ACHIZITIONATE DE CATRE ACESTA!

In prezent livram doar pe teritoriul Romaniei! Pentru alte detalii legate de livrare in Uniunea Europeana va rugam sa ne contactati!

Termenul de livrare este de 5-6 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii cu un operator de vanzari al Mobplayers Business telefonic sau prin email pe adresa: office@scaunedetop.ro

Modificarea termenului de livrare, nu atrage in vreun fel raspunderea Mobplayers, in cazul in care intervin cauze care nu depind direct de noi, ci de transportator/firma de curierat (trafic aglomerat, conditii meteo nefavorabile, probleme cauzate de furnizorii/producatorii externi sau de transportatorii acestora), Clientul fiind anuntat in timp util, de un eventual decalaj!

Pentru situatiile in care intervine neonorarea intr-un termen maxim de 30 zile a comenzilor, din orice cauze independente si nedorite de Comerciant, Clientul poate solicita in scris sau pe adresa de email a Mobplayers office@scaunedetop.ro, renuntarea la comanda si returnarea sumelor platite in avans daca este cazul, daca acestea au fost achitate prin ordin de plata sau cu card bancar, fara alte costuri suplimentare imputabile Comerciantului. Aceste sume ii vor fi returnate Clientului de catre Comerciant in maxim 3 zile de la data solicitarii in scris de catre Client, doar dupa scurgerea termenului de 30 de zile in care s-a produs neonorarea comenzi respective.

ANPC - 021/ 9551 | www.anpc.gov.ro
Scaune de Top | Mobplayers - scaune de birou top office © 2020